01 feb Sportmassage

Sport&Health Care

Nieuw bij Body Business IJsselstein: Sport & Health Care 

 

Ik ben Thijs Geurts. Na een jarenlange voetbalcarriere bij vv Benschop, en later vv Cabauw, ben ik in 2009 besmet met het hardloopvirus. Eerst veel hard en alleen trainen, vervolgens ben ik begeleid gaan trainen, en maakte toen de grootste stappen. Ik ben begonnen bij Bodyrun, vervolgens de overstap gemaakt naar Hellas Utrecht, en later overgestapt naar Avantri Schoonhoven, waar ik nu nog lid ben.

Maar waar hardgelopen word, steken ook blessures de kop op, zodoende kwam ik in aanraking met Preaz, een organisatie van sportmasseurs, die zowel in de particuliere sector als in de topsport werkzaam zijn.

Ik werd hier met enige regelmaat door behandeld en merkte dat me dat significant fitter hield. Ik raakte minder geblesseerd. En veel dagelijkse klachten bleven na een aantal behandelingen weg. Dit was echt een uitkomst, en veel beter nog het voelde goed, en ik kon frequenter kwalitatief goed trainen. En raakte veel minder geblesseerd.

In 2013 ben ikzelf voor de opleiding tot sportmasseur gegaan. En heb deze met succes afgerond. Ik kreeg van Preaz al snel de kans om aan het werk te gaan in de particuliere sector, en kwam ook vrij snel terecht op Topsportcentrum Papendal en bij de KNRB in Amsterdam. Door de grote diversiteit aan behandelingen van zowel Olympische, als Paralympische sporters en particulieren heb ik mezelf goed en snel kunnen ontwikkelen op het gebied van lichamelijke klachten van (top)sporters en niet sporters, die preventief goed te behandelen zijn.

Na een aantal trainingskampen en toernooien met diverse sportploegen (KNRB, Paralympische Atletiek, Baanwielrennen etc.) is het in januari 2016 tijd voor de volgende stap. Het starten van een eigen bedrijf. Met het oprichten van Geurts Sport & Health Care gaat er toch stiekem een droom in vervulling.

Kijkt u voor meer informatie over mijn praktijk op mijn website!

http://www.sportandhealthcare.nl

Terug

Contact Baden Powellweg 4
3401 RR IJsselstein
Tel: 030 688 21 12

Contact opnemen
Contact opnemen

Profiteer van onze unieke gratis faciliteiten!

Gratis proefles aanvragen
Body Business IJsselstein

Je bevindt je hier:

030 - 688 21 12