23 mei Andere dagelijkse leiding Body Business IJsselstein

Danny terug naar de horeca

Vanaf 1 juni heeft Danny een functie aanvaard in de catering bij Nimeto in Utrecht. Hiermee maakt Danny wederom van zijn hobby zijn beroep. Eerder is hem dat ook gelukt door als enthousiast en gedreven sporter van zijn hobby zijn beroep in de fitness te maken.

Fiona, die samen met Danny de afgelopen jaren dagelijks de club aanstuurde, had eerder aangegeven het dagelijks contact met de leden te veel te missen en zij zal vanaf 1 juni weer meer in de receptie te vinden zijn.

Vanaf 1 juni zal het dagelijks management van Body Business IJsselstein worden overgenomen door haar eigenaren: Erwin van Wijk en Edward Porsul.

Erwin en Edward zijn al vanaf de opening in 2001 bij de club betrokken als mede-eigenaar en zijn vanaf 2008 volledig eigenaar. Naast Body Business IJsselstein zijn zij ook sinds 2006 oprichter en eigenaar van Body Business Houten.

Alle andere bekende gezichten (achter de receptie, in de fitness en voor de groepslessen) blijven ook vanaf 1 juni hun best doen voor U!

We wensen Danny Zaaijer veel succes bij Nimeto en danken hem voor zijn enorme inzet en drive. Als sporter zullen we hem nog vaak tegenkomen bij Body Business IJsselstein.

Terug

Contact Baden Powellweg 4
3401 RR IJsselstein
Tel: 030 688 21 12

Contact opnemen
Contact opnemen

Profiteer van onze unieke gratis faciliteiten!

Gratis proefles aanvragen
Body Business IJsselstein