DiPlan

Hoe werkt Diplan
Persoonlijke begeleiding en een op u afgestemde training. Deze twee begrippen vormen de basis van Diplan. Uw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide anamnese samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op uw doelstelling en leefpatroon. En hij/zij begeleidt, adviseert en ondersteunt u bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Tien weken
In tien weken tijd leert u een gezonde manier van leven aan. U verandert uw gedragspatronen. Zo ontwikkelt u een nieuw bewustzijn waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend worden.

  • Klanten die Diplan volgden en als doel gewichtsverlies hadden zijn gemiddeld bijna 1 kg per week kwijtgeraakt!
  • Klanten die Diplan volgden met als doel strakker te worden verliezen procenten aan lichaamsvet!

De maaltijden
U eet zes keer per dag. Drie maaltijden en drie tussendoortjes. Op die manier schommelt uw bloedsuikerspiegel niet teveel. De maaltijden in het voedingsprogramma zijn smakelijk en bovendien eenvoudig te bereiden. Per maaltijd weet u precies welke hoeveelheden u moet gebruiken. Van uw trainer ontvangt u per week een boodschappenlijst. Alle producten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Heeft u een allergie? Of lust u niet alles? Geen probleem. Uw begeleider zoekt dan samen met u naar vervangende producten.

De begeleiding
U ziet uw begeleider altijd een keer in de week. Hij of zij is dus uw stok achter de deur. Uw motivator. Houdt u zich niet aan uw programma? Dan kijkt uw begeleider samen met u wat u tegenhoudt. En zo nodig past hij of zij het programma aan naar een patroon dat wel bij u past.

Succesverhalen
Onder enkele ervaring van onze leden:

De kosten
Er bestaan diverse mogelijkheden om DiPlan bij ons te volgen:

  • u bent reeds lid en sluit daarnaast een DiPlan abonnement: € 124,95
  • u bent geen lid maar wilt DiPlan in combinatie met sporten volgen: € 208,95
  • u bent geen lid en wilt alleen DiPlan volgen: € 166,95
Contact opnemen

Contact Baden Powellweg 4
3401 RR IJsselstein
Tel: 030 - 688 21 12

Contact opnemen

Profiteer van onze unieke gratis faciliteiten!

Gratis proefles aanvragen
Body Business IJsselstein

Je bevindt je hier:

030 - 688 21 12